Werkwijze

Benieuwd hoe wij ondernemers helpen om aan de toekomst te bouwen? Wij lichten dit graag stap voor stap toe.

Ontwerp en vergunningstraject

Wil je graag een nieuw pand bouwen, en is jouw plan hiervoor nog niet concreet? Dan ben je bij Smedts Bedrijfshallen aan het juiste adres. We hebben alle expertise in huis om naar jouw wensen én volgens het bouwbesluit en/of bestemmingsplan een passend ontwerp te maken. Uiteraard kunnen we voor jou ook het gehele vergunningstraject voorzien, inclusief alle benodigde documentatie en vergunningsaanvraag.

Offerte

Als je een pand wilt realiseren, dan staat bij ons de deur wagenwijd open. Nadat we samen duidelijk hebben besproken is wat je wensen zijn, gieten we deze in een offertevorm. Hierin specificeren we per onderdeel wat het inhoudt en wat de prijs is. Deze offerte lichten we uiteraard graag mondeling toe om alles te finetunen naar jouw definitieve wensen.

Van vrijwel alle onderdelen hebben we kleurstalen, referentieprojecten en monsters beschikbaar ter verduidelijking. Ook kunnen we je meenemen naar een al gerealiseerd pand. Dit alles om je een duidelijk beeld en gevoel bij bepaalde materialen te geven.

Opdracht en realisatie

Zijn alle wensen duidelijk en is de vergunning verleend? Dan kunnen we starten met de realisatie! Voordat we definitief starten, nemen we alles nog een keer met je door en overleggen we met onze werkvoorbereiding en planning. Doordat wij alle kennis en expertise in huis hebben, zorgen we samen met eventuele andere betrokken partijen dat de planning realistisch is en natuurlijk ook behaald wordt. Gedurende de uitvoering houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Oplevering

Als alle punten zijn uitgevoerd en het project naar jouw tevredenheid is gerealiseerd, leveren we samen het pand op. Zijn er nog vragen of opmerkingen? Dan bespreken we dit uiteraard samen en kijken we samen naar een geschikte oplossing. Vervolgens kun jij gaan genieten van je pand en investering in de toekomst!

Service

Zijn er na oplevering nog zaken waar je tegenaan loopt? Of heb je andere vragen voor ons team? Dan kun je ons uiteraard bereiken per mail of telefoon voor service.

Samen bouwen wij aan jouw toekomst

Start jouw bouwplannen vandaag