Gebruikte hallen

Gebruikte loods of bedrijfshal kopen?

Ben je op zoek naar een gebruikte loods of bedrijfshal? Bekijk ons actuele aanbod op deze pagina. Smedts Bedrijfshallen verzorgt de demontage, montage, het transport, koop en de verkoop van gebruikte loodsen en hallen. Door te kiezen voor een gebruikte loods of hal heb je snel een extra opslag- of bedrijfsruimte voor een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding.

1350 m2
30m 45m
€ 40.000,-
1672 m2
22m 76m
€ 110.000
946 m2
22m 43m
€ 38.500

Waarom zou ik kiezen voor een gebruikte hal?

Een gebruikte hal kiezen betekent slim omgaan met je budget; je bespaart flink wat en hergebruikt alleen materialen, maar je hal is ook sneller klaar. Ook wanneer je kiest voor een gebruikte hal, is de oplossing nog flexibel: je past de hal makkelijk aan je wensen aan. Zo combineer je het nuttige met het duurzame en efficiënte, ideaal voor elke ondernemer die vandaag al wil bouwen aan de toekomst!

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig om mijn bouwplannen te realiseren?

Ja, vaak heb je een vergunning nodig om nieuwe bouwplannen te mogen realiseren. Wij ondersteunen jou graag in het aanvragen van deze vergunning.

Wat is circulair bouwen?

Circulair bouwen focust op het minimaliseren van de impact op het milieu door het gebruik van herbruikbare materialen en het ontwerpen van gebouwen die in de toekomst makkelijk aangepast of gedemonteerd kunnen worden. Wij denken graag met jou mee in de mogelijkheden van circulair bouwen en voorzien jou van advies.

 

Kopen jullie ook bestaande hallen?

Ja, wij kopen ook bestaande en gebruikte hallen om deze een tweede leven te geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bestaande hal, neem dan contact met ons op.

Werken jullie samen met andere partijen?

Ja, wij staan open voor samenwerking met andere partijen. Met onze expertise die we in huis hebben, proberen wij jou echter eerst zelf van een passende oplossing te voorzien!

Wat kost een gebruikte bedrijfshal?

Dit hangt onder andere af van de grootte en gebruikte materialen van de gebruikte bedrijfshal. Bekijk ons aanbod van gebruikte hallen of kom in contact voor meer informatie.

Hoe ziet een bouwtraject eruit?

Bekijk voor de stappen van een bouwtraject onze werkwijze, dan vertellen we je er graag meer over.

Hoe lang duurt een (demontabel) bouwtraject?

Dit hangt sterk af van verschillende factoren, zoals het verkrijgen van een vergunning, de grootte van de hal en eventuele gebruikte materialen. Wij gaan graag met je in gesprek over de ingeschatte duur van het bouwtraject van jouw bedrijfshal. Kom in contact met ons voor meer informatie!

Kunnen jullie mij adviseren voor het bouwen van een bestaand pand?

Ja, wij geven jou graag advies over bouwen met behulp van een bestaande bedrijfshal. Kom in contact om de mogelijkheden te besprken!

Waarom kies ik voor Smedts Bedrijfshallen?

Bij Smedts Bedrijfshallen denken wij graag verder met jou mee dan alleen de bouw van een nieuwe bedrijfshal. Wij kijken ook mee in (bedrijfs)processen en de ontwikkeling van jouw bedrijf om een hal te bouwen die écht bij jouw (toekomst)wensen past!

Wanneer kan ik het beste contact opnemen?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7:00 tot 19:00. Een e-mail sturen kan altijd, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Ontvang direct een bod voor jouw bedrijfshal

Een bestaande hal verkopen?