Contact

Heb je een vraag of advies nodig? Kom dan in contact via een van onderstaande opties.

Vragen?

Kom in contact via onderstaand formulier.


Vennendreef 8,

5807 EV, Oostrum

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig om mijn bouwplannen te realiseren?

Ja, vaak heb je een vergunning nodig om nieuwe bouwplannen te mogen realiseren. Wij ondersteunen jou graag in het aanvragen van deze vergunning.

Zoeken jullie nog personeel?

Wij zijn constant op zoek naar enthousiast nieuw personeel. Bekijk onze vacatures voor meer informatie en solliciteer direct!

Kopen jullie ook bestaande hallen?

Ja, wij kopen ook bestaande en gebruikte hallen om deze een tweede leven te geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bestaande hal, neem dan contact met ons op.

Werken jullie samen met andere partijen?

Ja, wij staan open voor samenwerking met andere partijen. Met onze expertise die we in huis hebben, proberen wij jou echter eerst zelf van een passende oplossing te voorzien!

Wat kost een bedrijfshal?

Dit hangt af van de grootte, materialen en andere wensen die je hebt voor de bedrijfshal. Wil je hier een inschatting van krijgen? Gebruik de online configurator, dan ontvang je binnen enkele minuten een prijsindicatie van jouw toekomstige bedrijfshal!

Hoe ziet een bouwtraject eruit?

Bekijk voor de stappen van een bouwtraject onze werkwijze, dan vertellen we je er graag meer over.

Hoe lang duurt een bouwtraject?

Dit hangt sterk af van verschillende factoren, zoals het verkrijgen van een vergunning, de grootte van de hal en eventuele gebruikte materialen. Wij gaan graag met je in gesprek over de ingeschatte duur van het bouwtraject van jouw bedrijfshal. Kom in contact met ons voor meer informatie!

Kunnen jullie mij adviseren voor het bouwen van een nieuw pand?

Ja, wij geven graag advies! Kom in contact met een van onze experts, dan brengen wij graag jouw wensen in kaart.

Waarom kies ik voor Smedts Bedrijfshallen?

Bij Smedts Bedrijfshallen denken wij graag verder met jou mee dan alleen de bouw van een nieuwe bedrijfshal. Wij kijken ook mee in (bedrijfs)processen en de ontwikkeling van jouw bedrijf om een hal te bouwen die écht bij jouw (toekomst)wensen past!

Wanneer kan ik het beste contact opnemen?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 7:00 tot 19:00. Een e-mail sturen kan altijd, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Vraag de Inspiratiegids aan

Vul je gegevens in en we sturen hem naar je op.

Gratis onze inspiratiegids ontvangen?

Vraag aan